0

3 dilek hakkını markaları için kullanan ajans

15 Şub 2024

alaaddin, 20. yılını kutluyor: “sihir markanın kendisindedir”

Bu yıl 20. yılını kutlayan Alaaddin’in başarılı dolu yolculuğunu ve gelecek vizyonunu Yönetici Ortak & Ajans Başkanı Birol Özcanlı, Ajans Başkan Yardımcısı / Executive Creative Director Hande Çeviköz Doğru, Genel Müdür Yardımcısı / Strateji & İş Geliştirme İmer Kamadan Şen ve Genel Müdür Yardımcısı / Müşteri İlişkileri Aslı Önal ile konuştuk.

Türk reklam dünyasının önde gelen ajanslarından Alaaddin, bu yıl 20. yılını coşkuyla kutluyor. 2004 yılında Birol Özcanlı, İsmail Bölükbaşı ve Murat Doğu tarafından kurulan ajans, “Sihir markanın kendisindedir” felsefesiyle yola çıkarak bugüne kadar birbirinden başarılı projelere imza attı. Alaaddin’in 20 yıllık geçmişi sadece bir ajansın değil, aynı zamanda bir vizyonun, tutkunun ve başarının öyküsü…

Biz de bu başarı öyküsünü konuşmak üzere, Yönetici Ortak & Ajans Başkanı Birol Özcanlı, Ajans Başkan Yardımcısı / Executive Creative Director Hande Çeviköz Doğru, Genel Müdür Yardımcısı / Strateji & İş Geliştirme İmer Kamadan Şen ve Genel Müdür Yardımcısı / Müşteri İlişkileri Aslı Önal ile bir araya geldik. Ajansın yolculuğunun ilk adımlarından önemli anlarına, yaratıcılık stratejilerinden gelecek vizyonuna kadar detaylı bir sohbet gerçekleştirdik.

Birol Özcanlı, ajansın kuruluş fikirlerini ve Alaaddin‘in 20 yıllık yolculuğunu paylaşırken, Hande Çeviköz Doğru markalara sadece reklam değil, aynı zamanda stratejik bir ortaklık sunduklarını vurguladı. İmer Kamadan Şen, markaların genel stratejileriyle uyumlu, etkili kampanyaları nasıl öne çıkardıklarını belirtirken, Aslı Önal ise müşteri memnuniyetine odaklanarak ajansın müşteri portföyünü nasıl genişlettiklerini paylaştı.

İşte keyifli sohbetin tamamı.