0

3 dilek hakkını markaları için kullanan ajans

23 Oca 2024

gayrimenkul sektörü "feragat"a hazır mı?

Geçen yıl yayınladığımız raporla gayrimenkul sektöründe epey ses getirmiştik. Bu yıl da yine gayrimenkul trendlerini  belirlemeye devam ediyoruz.

2024 yılında, ekonomik krizin ve sosyal değişimin getirdiği çalkantılı sularda yüzerken, sektörün yeni normalini anlamaya ve tanımlamaya çalıştık ve gayrimenkul trendleri raporumuzu hazırladık.

Ajansımızın Genel Müdürü İsmail Bölükbaşı görüşlerini; ‘’2024’ü Feragat Çağı olarak adlandırdığımız bir sürecin içinden geçiyoruz. Trendler kayıyor, tüketici davranışları yeniden kodlanıyor. İnsanlar, değişen dünyada ne istediklerini ve nelerden vazgeçebileceklerini yeniden değerlendiriyor. Bu değişimin merkezinde, uzun yıllardır “sadece en iyiye layıksın” ve “tavizsiz” mottolarıyla yürüyen gayrimenkul sektörü var. Artık oyunun kuralları değişiyor ve sektör, feragati yeni bir strateji ve yaşam tarzı olarak benimsiyor’’ şeklinde bildiriyor.

Feragatin farklı yüzlerini keşfedeceğiniz raporda, kişisel ihtiyaçların değişimini, lüks ve zorunluluk arasındaki dengeyi, tüketicilerin feragat hiyerarşisini ve gelişen trendlerle bu önceliklerin nasıl şekillendiğini buradan okuyabilirsiniz.